Happy kalender

<<  December 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
  •        Happy events & Live Music
  •        Happy sport (snooker, kicker,...)
  •        (Sport-) evenement op groot scherm

Aanmelden

Happy nieuws

Club derby tafelvoetbal

Afgelopen vrijdag, na de wedstrijd " Kroatië-België " stond er evenzeer een topmatch op het programma van de mannen van de kicker.

Aan de aftrap stonden voor de thuisploeg:

Wedstrijdje 1 : Dolf en Michel tegenover het duo/koppel Knarfke en Sasje. Hier zette de uitploeg ( Knarfke en Sasje ) de thuisploeg al op achtervolgen.

Wedstrijdje 2 : Het komende duo Guy en Renato ( Happy Snooker ) kwamen uit tegen Ronny en Frederik ( Peper ), voor beide ploegen zat er een nieuwkomer en een veteraan in de ploeg. Wederom zette de uitploeg goed resultaat neer en werd de achtervolging nog wat groter voor de thuisploeg.

Wedstrijd 3 : Rudy - Steve ( Hummy ) die uitkwamen tegen Chris ( Bold ) en Kevin leek het er even op dat de match in het voordeel kwam van thuisploeg, maar met de nodige inzet is het hier gestrand op een gelijkspel.

Wedstrijd 4 : wederom Dolf - Michel , ditmaal tegen Ronny - Frederik, een wedstrijdje dat gelijk bleef oplopen. Met het nodige geluk aan de kant van de Happy Sjotters tot hun winst gemaakt.  Hierdoor kwamen de Happy Sjotters al te staan op 1-7

Wedstrijdje 5: Guy - Renato versus Chris - Kevin, dit was een wedstrijdje naar de hand van Kevin die plots een hele hoge muur bouwde en zijn bij zijn wegsjotten ook nog eens scoorde. Chris kon het niet laten voor een show op te voeren bij het maken van een hoekje tijdens het scoren van het laatste doelpunt.

Wedstrijdje 6 : Rudy - Steve versus Knarfke - Sasje, dit kon de beslissende wedstijd worden voor de Happy Sjotters, met deze wedstrijd te winnen stond de uitploeg in de winst, en ja hoor dit deden ze met glans. De thuisploeg beet zich dood op de opstelling van Sasje, ze speelde haar spel, bouwde evenzeer een torenhoge muur, heeft vaak de goal van de tegenstander warm gemaakt.. en haar voorspeler de nodige passen voorzien om het balbezit hoog te houden .

Wedstrijd 7: Dolf - Michel tegen Chris - Kevin, de thuisploeg startte al snel waardoor de uitploeg op achtervolgen was gewezen. Chris verweerde zich sterk, toen zijn keeper Kevin, Dolf even lam legde,  kreeg hij vleugeltjes en scoorde hij de achterstand weg. Maar net niet genoeg en eindigde het hier ook op een gelijkspel.

Wedstrijd 8: Guy wisselde zijn plaatsje in voor hun nieuwkomer Nico, die samen met Renato het moest opnemen tegen Sasje en Knarfke. Helaas kon deze wissel ook niet voor punten zorgen.

Wedstrijdje 9: Rudy - Steve versus Ronny - Frederik, hier wou Ronny zijn plaatsje afstaan aan onze reserve Miyagi ( Marc ), maar deze laatste vond het niet nodig om te spelen. Dus gingen Ronny en Frederik de strijd aan die ze met glans doorstonden.

Einduitslag 2 (Happy Snooker ) - 16 ( Happy Sjotters )

Beide teams gaan elkaar wederom ontmoeten op 31/1/2014